Glas Javnosti

Poznati slatkiš povučen iz prodaje: Otkriveno prisustvo plastike!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Potrošači su upozoreni da obrate pažnju na seriju broj proizvoda OSK0934652, čiji je rok upotrebe označen kao 18. avgust tekuće godine

Agencija za hranu i veterinu Severne Makedonije izdala je danas hitno saopštenje o povlačenju čokoladice Milka Oreo od 37 grama iz prodaje, nakon što su otkriveni plastični fragmenti u proizvodu.  Ovaj rizik za zdravlje potrošača nagnao je nadležne organe da deluju brzo u cilju zaštite javnog zdravlja.

Proizvodnja čokoladice se odvija u okviru kompanije Mondelez Polska Production SP Zoo, dok je zvanični uvoznik za tržište Severne Makedonije TD Nelt DOOEL, kako je navedeno na sajtu Agencije za hranu i veterinu.

Potrošači su upozoreni da obrate pažnju na seriju broj proizvoda OSK0934652, čiji je rok upotrebe označen kao 18. avgust tekuće godine. Svi koji su kupili proizvod sa navedenim serijskim brojem i rokom upotrebe pozvani su da ga vrate u prodavnicu ili kontaktiraju prodavca za više informacija o povraćaju novca ili zameni proizvoda.

Agencija je takođe naglasila važnost stalnog nadzora nad sigurnošću proizvoda na tržištu i obavezom proizvođača da garantuju visok kvalitet i bezbednost svojih proizvoda.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR