Glas Javnosti

ODUZIMAJU NAM DECU ONI KOJI RADE PROTIV ZAKONA: Dokaz da socijalna radnica postupa nezakonito (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jelena Zorić, direktorka Centra za socijalni rad grada Novog Sada, nezakonito oduzima decu Ani Mihaljici

Ana Mihaljica se već duže vreme bori da svoja tri sina izvuče i spasi od Centra za socijalni rad grada Novog Sada. 
Desetogodišnji Mihailo, šestogodišnji Gavrilo i trogodišnji Rafailo su smešteni u „Sigurnu kuću“ u kompleksu novosadskog Centra za socijalni rad. Kako je istakao advokat Ane Mihaljice, Milan Bosika, sud je u međuvremenu prihvatio njegovu žalbu, ali Centar ne poštuje rešenje suda i ne vraća decu majci.
- Razdvojili su me od dece na najnasilniji, najzlobniji, najneprofesionalniji način koji će ostaviti duboku traumu na moju decu, mene, moju porodicu, priča Ana Mihaljica. Strahuje šta će biti sa decom koja imaju 10, šest i tri godine, jer, kaže, mnogo toga ukazuje da, dok su odvojena od nje, trpe nasilje, a i sama joj govore da se boje da će biti razdvojena, prodata… - rekla je Ana u intervjuu za Glas javnosti.


Podsetimo, godine 2022. Jelena Zorić današnja direktorka Centra za socijalni rad grada Novog Sada, postupila suprotno odredbama član 40. i 42. st.1. Zakona o sprečavanju korupcije, tako što je sa suprugom predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad grada Novog Sada, zaključila UGOVORE O RADU NA ODREĐENO VREME. Pritom nije pismeno obavestila Agenciju za sprečavanje korupcije.


Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva




Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR