Glas Javnosti

NOVE LINIJE ER SRBIJE: Sezonski letovi između Beograda i Ohrida

Društvo
Autor: Glas javnosti

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na aerodromu Sveti Apostol Pavle u Ohridu.

Er Srbija je letom JU116 pokrenula direktnu avio-liniju između Beograda i Ohrida, navodi se u saopštenju.

Do tog grada u Severnoj Makedoniji, kako se navodi u saopštenju, nacionalna avio-kompanija će saobraćati sa aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, četiri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede, petka i subote.

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na aerodromu Sveti Apostol Pavle u Ohridu.

„Prilikom izbora destinacija, putnici veliku pažnju obraćaju i na njihovu dostupnost. Direktna avio-veza neretko predstavlja odlučujući faktor. Imajući to u vidu, od početka 2023. godine našu mrežu smo obogatili sa više od 20 gradova širom Evrope, Severne Amerike, Azije i Afrike do kojih nismo leteli u 2022. Od danas direktnim letovima Er Srbije možete stići i do Ohrida. Verujemo da će ta linija biti interesantna putnicima i da će ih motivisati da odmor provedu upravo na „makedonskom slatkovodnom moru“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Od Ohrida, preko Beograda, dodaje se u saopštenju, putnici će imati dobru povezanost sa velikim brojem destinacija u mreži Er Srbije, poput Amsterdama, Beča, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Frankfurta, Hamburga, Kopenhagena, Ljubljane, Njujorka, Osla, Podgorice, Praga, Rima, Venecije i Zagreba.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR