Glas Javnosti

Doskorasnjem Ambasadoru Belorusije Valjery Briljevu dodeljen "Orden Zastave"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Da podsetimo Ambasador Valjery Anatonovič Briljov je svojim aktivnostima i dugogotisnjem diplomatskim radom unapredio i učvrstio odnose između dve bratske i prijateljske države u svim sverama,politike,ekonomije,kulture,nauke,obrazovanja i sporta.

Veliko priznanje i počast, za doskorašnjeg ambasadora Republike Belorusije u Republici Srbiji Valjery Anatonoviča Briljova.


Foto: Glas javnosti

Zbog svog višegodisnjeg rada na povezivanju i jačanju srpsko-beloruskih odnosa odlikovan je  ukazom od strane Republike Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića - ordenom "Zastave Republike Srbije" drugog stepena - povodom Dana Državnosti Republike Srbije "SRETENJA"
Da podsetimo Ambasador Valjery Anatonovič Briljov je svojim aktivnostima i dugogotišnjem diplomatskim radom unapredio i učvrstio odnose izmedju dve bratske i prijateljske države u svim sverama,politike,ekonomije,kulture,nauke,obrazovanja i sporta.


Foto: Glas javnosti- Valjery Anatonovič Briljov i njegova supruga

Da podsetimo juče povodom Drzavnosti Relublike Srbije,ukazom predsednika odlikovano je   vise od sto najzasluznijih  pojedinaca i ustanova - koji su svojim profesionalnim i humanim aktivnostima dali nemerljiv doprinos razvoju Republike Srbije.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR