Glas Javnosti

PALMA SE PLAŠI DOKTORA KONA, i poručuje da doktori manje pričaju na TELEVIZIJI, A ONDA JE DOBIO ODGOVOR!

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na jednoj sednici Narodne skupštine je pohvalio rad medicinskih sestara i doktora, ali je naveo da bi trebalo lekari manje da pričaju na televiziji o virusu, jer ''plaše građane''.

- Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare... Doktor Kon, svaka mu čast... Kad god upalim neki kanal - doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu.... Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći... izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu... - rekao je Marković

Na izjavu narodnog poslanika Palme, stigao je i odgovor doktora Kona, koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Palmi.

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio.Virus, međutim, zaslužuje respekt. Ma i njega se ne treba plašiti. Samo poštovati mere - napisao je on.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR