Glas Javnosti

VELIKA ANKETA "GLASA"! Beograđani: Pa, pa, Gorane Vesiću! (FOTO, VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

"Glas" je juče, među pratiocima naših kanala na društvenim mrežama a posle smena u SNS-u, pokrenuo veliku anketu sa jednim pitanjem: Da li je vreme da Goran Vesić ode sa mesta zamenika gradonačelnika?

Goran Vesić, večiti drugi čovek Beograda, postavljen je za šefa Izbornog štaba SNS-a pred nastupajuće izbore zakazane za 3. april. Ovo mesto je zauzeo posle smene Darka Glišića i time je postao vodeći naprednjački operativac za najvažniji politički događaj ove godine - predsedničke, parlamentarne i beogradske izbore.


U anketi na "Glasovom" Tviter nalogu učestvovalo je 2.350 pratilaca. Većina, njih 90 odsto je odgovorila da nekadašnji bliski saradnik pokojnog premijera Zorana Đunđića mora da ode sa rukovodeće pozicije iz Beograda.Istovremeno, na Instagram profilu "Glasa" je manji broj pratilaca - 1.150. Tu je odnos DA i NE manji, ali je većinski da Vesić mora da ode. Za Da je glasalo 65 odsto, a ostali su bili protiv.A da li će nova, konačno šefovska, funkcija značiti da će se Beograđani osloboditi Vesića videćemo narednih dana.BONUS VIDEO Poznati profesor o budućnosti Novaka Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR