Glas Javnosti

VANREDNO OBRAĆANJE PETRA PETKOVIĆA: Svi se prave ludi, puštaju Kurtija da ide u ovako opasne akcije! NAPADA I VRTIĆE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obratio se javnosti povodom upada policije Aljbina Kurtija u Severnu Mitrovicu.

"Kurti je nastavio sa protivpravnim akcijama u cilju okupacije severa Kosova i Metohije", počeo je Petković.

"Nakon što je hapsio vino i rakiju i napadao porodicu Petrović, i nakon što je Kurti maltretirao našu decu u Leposaviću. Pripadnici ROSU su se vrteli po dvorištu vrtića dok su unutra spavale bebe i mala deca. Možete da zamislite kako su se osećali roditelji".

"Po našim saznanjima oko 300-350 Kurtijevih policajaca sa dugim cevima i uz pratnju oklopnih vozila upali su oko 20.30 u Severnu Mitrovicu".

"Kao razlog su naveli to što su Albanci koji žive u mešovitim sredinama navodno uplašeni".

"Iz pet policijskih regiona stotine njih je upalo u Severnu Mitrovicu iako po Briselskom sporazumu i tački 5 nemaju pravo. Jasno je definisano da može da bude prisutna samo policija direktorata sever. Svi se prave ludi. Puštaju Kurtija da ide u ovako opasne akcije i sahrane Briselski sporazum".

"Predsednik Vučić će od sutra imati važna sastanke".

"Imajući u vidu da Kurti želi da izazove apsolutno nasilje i protera srpski narod sa KiM. Pogledajte šta se dešava u toku samo jednog dana. Napada vrtiće".

"Sve što rade Srbi, mora da bude napadnuto, mora da bude kažnjeno".

"Beograd će razmotriti povratak 1000 pripadnika naših bezbednosnih snaga na KiM".

"Predsednik Vučić je više puta ponovio da se neće ponoviti ni pogrom ni oluja, a kao da mnogi naročito na Zapadu to nisu dobro razumeli".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR