Glas Javnosti

UŽAS! DARU SU VUKLI PO ZEMLJI, KRISTIJANA UDARALI NOGAMA PO TELU: Vučić o razgovoru s majkom dece koju su brutalno pretukli Kurtijevi batinaši

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u novom obraćanju javnosti, između ostalog, govorio i o pretučenoj srpskoj deci sa Kosova i Metohije:

- Juče su brat i sestra Dara i Kristijan u selu Žitkovac, opština Zvečan, napadnuti od strane tzv. kosovske policije. Kristijana su udarali nogama po telu, oborili na zemlju, u klečećem stavu ga držali, Daru su vukli po zemlji.

Kada je došla njihova majka Marija, sa kojom sa jutros razgovarao i koja je sva uplakana bila, zatekla je kako joj sina drže na kolenima na zemlji, ćerku bosu,koja je od stresa nekoliko puta kolabirala.


Takozvani policajci su rekli da su zaustavljali sve sa kacigama i kapama - deca od 15 i 17 godina, vozila su kvad, a oni su mislili da su ozbiljni teroristi pa su rešili da se obračunaju sa tom decom, kao u filmovima.

Oni imaju i manjeg brata, možete misliti u kakvom je stresu ta porodica - rekao je Vučić i dodao:

- Koliko god da smo se trudili da budemo ozbiljan i odgovoran partner zapadnim silama, nalazimo se na evropsokom putu, nikada nas nisu na takav način posmatrali, ukoliko ne bismo služili svakom njihovom zahtevu bezuslovno, uvek bismo bili mi krivci, pa makar nikakve krivice nemali. Izlaza više nemamo - rekao je predsednik Srbije.
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR