Glas Javnosti

UNIŠTAVA NEISTOMIŠLJENIKE, KORUPCIJOM SAKRIO KRIMINAL I REPRESIJU: Stanislava Pak o Vučiću u autorskom tekstu

Politika
Autor: Glas javnosti

To što postavlja uslove ili ne da Srbiju ovome ili onome je smešno.

Doskorašnja članica Glavnog odbora Srpske napredne strane (SNS) Stanislava Pak izjavila je da je predsednik države Aleksandar Vučić "svoju energiju usmerio na uništavanje neistomišljenika, rastakanje Srbije, a kroz sistem međunarodne korupcije uspeo je da sakrije pred očima celog sveta razmere kriminala i represije, koja je danas vidljiva na svakom koraku".

- Nastavljam svoje delovanje, na način koji mi bude dostupan. Verujem da će me pozvati i moje nekadašnje kolege iz Radio televizije Srbije, iako im je uređivačka politika slična, kako je primetio Vučić, državnoj televiziji u Pjongjangu - navela je Pak u autorskom tekstu za nedeljnik NIN.

Pominjući Vučića, ona je navela da je "predlog rešenja kroz nove izbore samo kupovina vremena".

- To što postavlja uslove ili ne da Srbiju ovome ili onome je smešno. On pokušava ovu neverovatnu enegriju građana da pretvori u nekakav sukob sa pojedincima na ličnom planu. Na taj način će nastaviti da zamajava sa jedne strane, a sa druge strane će da završava poslovne aranžmane koji su njemu bitni - navela je Pak.

Ona je napisala da krajem 2016. jedan tabloid objavio na naslovnoj strani fotografije nje i, tada poslanika, Đorđa Vukadinovića, uz naslov "Izdaja: Toma napravio pakt sa Vučićevim neprijateljem!?" kao i da je pored snimaka iz više uglova objavljen i audio-snimak razgovora.

- Taj primer ukazuje na praksu nezakonitog praćenja i snimanja razgovora, mojih ili Vukadinovićevih, svejedno - navela je Pak kao i to da je nju "samo par minuta nakon sastanka, Vučić zvao i smejao joj se".

Pak je, ispod teksta, potpisana kao savetnica za medije bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, nekadašnja novinarka RTS, sada direktorka Kancelarije za regionalni razvoj i da je prošle nedelje dala ostavku na članstvo u GO SNS, čiji je član bila od 2009. godine.


Glas javnosti/D04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR