Glas Javnosti

TVRDNJE DA JE ČEDA INSCENIRAO INCIDENT SA NAVIJAČIMA SVE GLASNIJE: Lider LDP-a samo hoće da vrati svoje OBEZBEĐENJE?!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv lidera LDP-a, Čedomira Jovanovića, zbog incidenta koji je izbio pre dve nedelje ispred lokala brze hrane "Pončo" u Bulevaru Zorana Đinđića.

On je naime, razbio izlog pomenutog lokala i napao policiju koja je došla da interveniše.

Čedomir Jovanović je pokušao da optuži pripadnike navijačke grupe "Hijene" za ono što je uradio.

Ipak, policija je od Trećeg osnovnog tužilaštva dobila nalog, da podnese krivičnu prijavu zbog pomenutog incidenta.

Ovaj incident koji je napravio Jovanović privukao je veliku pažnju javnosti, a glasine da sa je sve u vezi sa ovim incidentom slagao su sve učestalije.

Naime, Jovanovićeve tvrdnje da su ga navijači napali i sve oko toga je sumnjivo kako laicima tako i srpskom pravosuđu.

Kao najvažnije pitanje postavlja se da li je lider LSP-a sve to iscenirao da bi mu bilo vraćeno obezbeđenje koje ga je štitilo dugi niz godina.

Šta kaže Čeda o incidentu?

Naime, ovaj političar i biznismen je bio isprovociran pa je bes iskalio na izlogu lokala “Pončo” na Novom Beogradu, a navodno je za sve bila kriva jedna jedina rečenica.

Jovanović je izjavio da su navijači “Crvene zvezde” Rade Dunjić i Uroš Avramović bili akteri ovog incidenta i da su mu dobacivali, te da se on zbog toga iznervirao i bacio stolicu u izlog, ali i šutirao okolne automobile.

Mediji su preneli i da je Čedu iznervirala jedna rečenica koju su oni izgovorili ispred restorana Pončo, a koja je glasila "u Beogradu ima više restorana s ovim imenom, nego što Jovanović ima glasača".

Ipak lider LDP-a tvrdi da on prolem sa njima ima svaku noć.

- Nisam gađao izlog već njih (navijače), jer je to njihova jazbina. Oni se tu okupljaju i urlaju, vređaju i psuju mi majku po celu noć- izjavio je.

On je dodao i da su ga napali ispred njegovog stana.

-  Šta ja sada treba da radim? Da se selim? - zapitao se Jovanović.

Demantovao da je dobio krivičnu prijavu

- Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način- kazao je Čeda Jovanović za B92.

- Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikad neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje - poručio je on.

Naime, na zabeleženim snimcima je samo Jovanović, ali mu se pridružila i policija. Baš zbog toga dolazi do spekulacija da je ceo incident iscenirao, ne negira se da problem postoji, ali sumnja se da ga je baš te večeri uopšte bilo.

Tvrdnje su da Jovanović samo želi da vrati obezbeđenjenje koje je imao, kako bi mogao mirno da šeta ulicama Beograda.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR