Glas Javnosti

TERORISTA "VUK SAMOTNJAK" PLANIRA NAPADE NA KOSOVU! Amerika objavila i spisak lokacija

Politika
Autor: Glas javnosti

Ambasada SAD u Prištini dobila je obaveštenje od Stejt departmenta da "terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguće napade u regionu Balkana".

Međunarodne institucije na Kosovu i Metohiji upozorile su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre u pokrajini a upozorenje je stiglo samo nekoliko dana pre nego što se desio incident u Glođanu kada je ubijeno troje ljudi.

"Terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguće napade u regionu Balkana, uključujući Kosovo. Teroristi mogu da napadnu i bez upozorenja, ciljajući turističke lokacije, saobraćajna čvorišta, pijace/šoping centre, strukture lokalne uprave, hotele, klubove, restorane, bogomolje, parkove, velike sportske i kulturne događaje, obrazovne institucije, aerodrome i druge javne oblasti", navode iz američke amabasade na tzv. Kosovu.

Neke međunarodne organizacije savetuju svoje osoblje o mogućem napadu na velike tržne centre kao što su "Aljbi Mol" i drugi u Uroševcu.

"Preporučljivo je da ne posećujete velike tržne centre do 30. novembra. Ekstremistički "vuk samotnjak" mogao bi da isplanira napad na jedan od tržnih centara. Lokalna policija prati osumnjičenog", navodi se u jednom od mejlova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP