Glas Javnosti

TADIĆ DOŽIVEO NEZGODU U KBC 'DRAGIŠA MIŠOVIĆ': Pukla mu vena dok je čekao red za skener!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Bivšem predsedniku Srbije, Borisu Tadiću juče je pukla vena u KBC Dragiša Mišović. Iako je njegovo stanje ostalo nepromenjeno, bivši predsednik Srbije moraće još nekoliko dana da ostane u bolnici.

I nakon preležane korone i boravka u bolnici, Boris Tadić ponovo je hospitalizovan, a zbog komplikacija u oporavku od upale pluća izazvane kovidom 19.

-Da se ne bi širile dezinformacije, obaveštavam vas da ću zbog određenih komplikacija u oporavku od upale pluća izazvane koronom, ponovo biti u bolnici nekoliko dana. Dobro se osećam. Želim svima srećnu Novu godinu i da lepo provedete praznike. I molim vas čuvajte se- napisao je Tadić na Tviteru.

Kako navodi sagovornik portala Nova.rs, juče su Tadić i bivši ministar Milutin Mrkonjić čekali u redu za skener u KBC Dragiša Mišović. U tom trenutku je jedan pacijent završio snimanje pluća i srušio se baš ispred njih.

-Tadić je odmah pritekao u pomoć. Radi se o ekstremno krupnom čoveku koga sestre nisu mogle da podignu i vrate u invalidska kolica. Tadić je odmah skočio da im pomogne i praktično ga sam podigao. Imao je braunilu u tom trenutku u ruci i uprkos upozorenju da radi to sa braunilom, podigao ga je. Odmah nakon toga mu je pukla vena, zbog čega je moralo da bude odloženo snimanje- navodi sagovornik.

Ipak, kako dodaje, to na sreću nije dovelo do pogoršanja u zdravstvenom stanju bivšeg predsednika.

-On se ne oseća ni bolje ni gore nego kad je došao u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno. On ima upalu pluća, ali nije kritično- kaže izvor Nove.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić pušten je danas iz bolnice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR