Glas Javnosti

SUPRUGA UHAPŠENOG SLAĐANA TRAJKOVIĆA OČAJNA: Plašimo se odluke suda, znamo kakav će ishod biti! Kadija te tuži, kadija ti sudi

Politika
Autor: Glas javnosti

Supruga uhapšenog bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana Trajkovića, Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.
"Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi", rekla je Trajkovićeva.

Dodala je da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi.

Trajkovićeva je navela da joj je policajac koji radi u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice, kada je išla da se raspita, rekao da se njen suprug nalazi u Prištini i da će mu se suditi za ratne zločine.
Podseća da je njen suprug od 2013. godine radio u kosovskoj policiji i da je prošao bezbednosne provere.

"Ja sam burno reagovala, kakvi ratni zločini?! On je bio pripadnik kosovske policije od 2013. i rađene su provere. Sada kada su skinuli unforme, sada su svi ratni zločinci", prokomentarisala je Trajkovićeva i istakla da Srbi trpe teror Aljbina Kurtija.

"Nema pravde za Srbe na Kosovu, apelovala sam na međunarodnu zajednicu. Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba", zaključila je Trajkovićeva.

Trajkovićeva je juče rekla da je njenom suprugu određen pritvor od 48 sati i da je on dijabetičar, a da kod sebe nema potrebne lekove.

Glas javnosti/Ag./RTS

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR