Glas Javnosti

STIDIŠ LI SE, CRNA GORO? Pogledajte kako su u Prištini izrazili zahvalnost zbog SRAMNOG glasanja ove nato državice u Savetu Evrope! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Komitet ministara Saveta Evrope pre tri dana prihvatio je zahtev za prijem lažne države tzv. "Kosova" u Savet Evrope, a Srbija je tom prilikom dobila nekoliko iznenađujuće teških udaraca.

To se odnosi na uzdržanost Grčke i Slovačke, dve od pet država koje inače ne priznaju nezavisnost tzv. "Kosova" i od kojih se očekivalo da glasaju protiv.

Glasanje je bilo više nego zanimljivo i puno preokreta. Protiv tzv. "kosovskog" zahteva za prijem u Savet Evrope bile su Rumunija, Kipar, Španija, Azerbejdžan, Gruzija i Srbija.

Veliko prijatno iznenađenje bila je Mađarska, koja je takođe glasala protiv, iako je ova država priznala nezavisnost tzv. "Kosova".


Ono što je najviše iznenadilo srpske vlasti bile su uzdržane članice Komiteta ministara Saveta Evrope. To su: BiH, Grčka, Slovačka, Moldavija i Ukrajina.


Zeleno svetlo su dale 33 zemlje, među kojima i najveći i najbliži srpski neprijatelji (ako nekome još uvek nije jasno) - Crna Gora, Severna Makedonija, Hrvatska, Slovenija i Albanija.

Ipak, najjači udarac, koji najviše boli, ponovo je stigao iz nekadašnje "bratske" republike i onog "drugog oka u glavi" a već gotovo 20 godina jedne poslušne i vazalne nato državice - Crne Gore. 


Ni ovoga puta Crnogorci nisu propustili priliku da ne ukaljaju nekada časni obraz, pa su zdušno podržali prijem lažne države u Savetu Evrope.

Vrlo brzo je iz Prištine stigla zahvalnost. pa je u jednom od tržnih centara u glavnom gradu južne srpske pokrajine organizovano "crnogorsko oro". 

Pogledajte ovu sramotu:  

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Vesna u 28.04.2023 14:06:41 h
     0 
Stidi li se Vucic i Splacic