Glas Javnosti

SRPSKA LISTA POZVALA GRAĐANE DA SARAĐUJU S KFOROM: Ujedinjeni sprečavaju prolazak specijalnih policijskih jedinica iz Prištine

Politika
Autor: Glas javnosti

Rakić: Koristim priliku da se zahvalim pukoviniku. Srpski narod nema problem sa pripadnicima Kfora, pozivam srpski narod da pruži svaku vrstu asistencije i pomoći pripadnicima Kfora.

Čelnici Srpske liste Goran Rakić, zajedno sa rudarima Trepče, stigli su jutros do zgrade Opštine Zvečan, gde se i danas nastavlja protest Srba.

Rakić je tom prilikom rekao da su pripadnici Kfora raspoređeni na pet tačaka u gradu, na raskrsnicama, sa ciljem da se spreče incidenti. On je napomenuo da Srbi nemaju problem sa Kforom, i pozvao građane na saradnju.

Nakon jučerašnjeg sastanka sa glavnokomandujućim ovog dela, američkim pukovnikom Kfora, dobili smo uveravanja i vidimo da su danas ispunili svoje obećanje. Razmestili su svoje snage na pet tačaka u okolini, da bi sprečili ulazak specijalne jedinice policije da ne bi došlo do incidenta. Koristim priliku da se zahvalim pukoviniku. Srpski narod nema problem sa pripadnicima Kfora, pozivam srpski narod da pruži svaku vrstu asistencije i pomoći pripadnicima Kfora“, rekao je Rakić.

Rakić je naglasio da su danas sa građanima u protestu i rudari Trepče, koji od petka ne mogu da obavljaju svoj posao.


Glas javnosti/D01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR