Glas Javnosti

ZASLUŽENE NAGRADE: Košarkašima i basketašima država daje po 25.000 i 20.000 evra

Košarka
Autor: Glas javnosti

Muškoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije za osvojenu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu biče dodeljeno po 25.000 evra, a basketašima za uspeh na Evropskom prvenstvu po 20.000 evra, odlučeno je na sednici Vlade Srbije.

Na sednici su doneta irešenja o dodeli novčanih nagrada za sportske rezultate na Evropskom prvenstvu u olimpijskoj sportskoj disciplini — košarka, 3 na 3, u Izraelu, u Jerusalimu, od 5. do 7. septembra 2023. godine.

Nagradu u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti dobiće košarkaši Marko Branković, Nemanja Barać, Stefan Кojić, Strahinja Stojačić i trener muške košarkaške selekcije Marko Ždero.

Članovi Vlade doneli su rešenja o dodeli novčanih nagrada muškoj Кošarkaškoj reprezentaciji Srbije za osvojenu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u toj olimpijskoj disciplini koje je održano u Republici Filipini, Japanu i Republici Indoneziji od 25. avgusta do 10. septembra ove godine.

Nagrade u visini od po 25.000 evra u dinarskoj protivvrednosti dobli su članovi naše košarkaške reprezentacije i njihov trener Svetislav Pešić.


Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR