Glas Javnosti

ŠOK! NEBOJŠA STEFANOVIĆ ZAKAZAO OBRAĆANJE: Razobličiću sve BESMISLICE koje se plasiraju!

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar odbrane i visoki funkcioner SNS Nebojša Stefanović, objavio je na tviteru da će sutra održati konferenciju u Domu vojske gde će, ako je rekao, razobličiti sve laži koje se danima plasiraju.

On je svoju nameru objavio na svom tviter profilu.

Podsetimo, načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije (UKP) Tomislav Radovanović izjavio je u petak uveče da je „ubeđen“ da je u MUP postojala paralelna struktura „sa precizno odabranim ljudima“ čiji je cilj, kako je rekao, bio da prikupljaju podatke o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Radovanović je kazao da je grupa, formirana u vreme kada je resorni ministar bio Stefanović, imala logističku i svaku drugu podršku „jedne zapadne obaveštajne službe“, kao i da je uspostavila obaveštajnu mrežu kod „tajkuna“ i organizovanih kriminalnih grupa.

- Ne mogu da kažem o kojoj je službi reč, ali je prelomna tačka verovatno put ministra Stefanovića u SAD u vezi predmeta Gvantanamo, koji je podrazumevao integraciju i resocijalizaciju dva lica iz te baze. Tada se sa određenim obaveštajnim strukturama SAD stupa u direktan kontakt i verovatno je iz tih kontakata proistekla dalja saradnja - kazao je Radovanović za TV Prvu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u petak uveče da slučaj „Jovanjica“ nema veze sa osumnjičenim Predragom Koluvijom, već da je cilj tog slučaja bio da se uhapsi brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić – da bi predsednik podneo ostavku.

- Delovi MUP-a su bili spremni da učestvuju u radnjama koje su nespojive za policajce, koji su bili spremni na sve ovo što se dešavalo oko Jovanjice – da bi predsednik Vučić video rođenog brata u zatvoru i da bi podneo ostavku“, kazao je Vulin za televiziju Pink.

Govoreći o tome da su nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili da budu ispitani na poligrafu, Vulin je rekao da neko ko neće na poligraf – nešto krije.

Podsećamo i da je optuženi u slučaju Jovanjica, Predrag Koluvija nedavno u intervjuu sa svojim advokatom Vladimirom Đukanovićem rekao da su policajci, po nalogu nekoga iz kabineta tadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, od njega tražili da krivicu svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR