Glas Javnosti

SLOGA NEĆE SPASITI SRBE, ali znanje HOĆE! Obavezno pročitajte ovaj TEKST - videćete koliko ne znate o našoj ISTORIJI

Politika
Autor: Glas javnosti

Srbi vode poreklo sa Belog jezera, bivšeg najvećeg slatkovodnog jezera na svetu, koje je tektonskim izdizanjem nivoa Sredozemnog mora, pretvoreno u Crno more.

Ovo su samo neke od izvornih istorijskih činjenica sa kojima bi većina građana, naročito u Srbiji, morala da bude upoznata. Ne da bi se poverovalo u njih, već da bi se o njima dobro razmislil, naponinje Vasko Vasković

- Srbi vode poreklo sa Belog jezera, bivšeg najvećeg slatkovodnog jezera na svetu, koje je tektonskim izdizanjem nivoa Sredozemnog mora, pretvoreno u Crno more.

- Četiri velike reke i danas se ulivaju u njega - Dunav, Dnjepar, Dnjestar i Don, preko Azovskog mora i Kerčkog moreuza. Sva četiri imena tih reka su srpska i imaju isto značenje i na jeziku Drevnih i na sanskritu, feničanskom i na aramejskom - DUBOKA voda bez dna.

Jutjub Printskrin
foto: Glas javnosti

- Velika seoba Srba sa delte 4 reke i Belog jezera izazvana je drugim velikim biblijskim potopom. Srbi su bili prinuđeni da krenu u RASEJANjE na četiri strane sveta. Na osnovu tog događaja stvoren je početni prasimbol raskršća, odnosno pravovernog krsta, a po ugledu na njega, kasnije, nastali su svi ostali civilizacijski simboli. Serbanski pravoverni krst bio je osnova za stvaranje krsta kao simbola hrišćanstva. Krst sa Golgote, sa razapetim Isusom, iskorišćen je, skoro 6 hiljada godina kasnije, zlonamerno, od strane grčkog Rima, kao pakleni simbol smrti, patnje, greha i izdaje i nema veze ni sa pravoverjem, ni sa verom u Boga. Poslužio je isključivo kao osveta satanskog antiHrista uperena protiv arijevskog, aramejskog plemena, direktnog, pravovernog naslednika serbanskih Rasa.


- Velika seoba počela je odlaskom sa obala Belog jezera četiri grupe Serbana na četiri različite strane sveta. Jedna grupa je pošla uz Dnjepar i osnovala utvrđenje Beli Ras ili Staru Rasiju. Danas je to istočna Ukrajina, prapostojbina ruske i beloruske nacije. Sam naziv Rusija izvorna je srpska reč. Stvorili su je Srbi u rasejanju. Druga grupa krenula je uz Dunav i donela civilizaciju u Vinču, Starčevo i Lepenski vir. Treća grupa je krenula na istok i osnovala utvrđenja Beli Sobir, Beli Sofir i Belu Indru - današnju Indiju. Sobir, Sibir, Sabir ili Sobranje, srpski je naziv i za veliku rusku teritoriju. Srbi su u Indiju doneli i svoje simbole i svoja božanstva, Krsnu, Višnu i Bramu, kao i pravoverni krst u sunčevom krugu, kolovrat, kasnije poznat kao kukasti krst ili rimsko - germanska svastika. Četvrta grupa Serbana otišla je na prostore današnje južne Engleske gde je osnovala utvrđenje Beli Sorsten, današnji Stounhendž.

- 7. jula 5509. godine, pre Hrista, počela je Velika seoba Srba i taj dan se računa kao početak računanja srpskog kalendara i slavi kao početak svake godine. Razlika od tri meseca između 7. jula i 7. aprila nastala je zbog razlike u broju dana po nepreciznim crkvenim kalendarima. Zbog simbolike brojeva, satanizam je izabrao, takođe, petak, 7. jul 33. godine, za razapinjanje materijalnog Isusa Hrista na Brdu lobanja u Jerusalimu i to tačno na njegov simbolični 33. rođendan. Isus je bio apostol znanja, a ne religijski propovednik. Prenosio je Božje znanje, onome ko je hteo da ga čuje, a nije stvarao globalističke religije.

- Broj godina od materijalnog rođenja do materijalnog uništenja Isusa Hrista izabran je upravo zbog simbolike sabiranja brojeva u datumu -  7. 7. 5509.  U iskonskom satanizmu, kao i u savremenom globalizmu, ne postoji slučajnost.
- Znak H simbol je dvopolnog kanibala Nimroda, odnosno Lucifera samog i upotrebljen je, između ostalog i u programu Ilona Maska SPACE X, kao i na Maskovom modelu automobila TESLA ROADSTAR X, poslatog u svemir u februaru 2018., zajedno sa Tvorčevim Jevanđeljem i knjigama Isaka Asimova, oca Tri zakona robotike za kontrolu AI, veštačke inteligencije i Artura Klarka, tvorca globalnog pozicionog satelitskog sistema GPS i veštačkih satelita.


- Narodi koji su najviše nastradali u holokaustima u istoriji, upravo su oni koji su ostali najbliži serbanskom, Božjem prakorenu. To su, pre svega, semitski Jevreji, Srbi, Romi, Jermeni i Tatari.

- Razlika između rođenja materijalnog Hrista i materijalnog antiHrista uvek je simboličnih 666 godina.

- Mojsije, ljubavnik faraona Amenofisa Četvrtog, nije bio Jevrej.

- Krštenje sa tri prsta nije bio srpski pozdrav. Nije ni mogao da bude pre pojave hrišćanstva. Na žalost, drevni srpski pozdrav, leva ruka uperena ka Suncu, kao i simbol pravovernog, jednakog, četvorokrakog krsta i rađanja civilizacije iz Pupka sveta, preuzele su i zloupotrebile, znatno kasnije, neprijateljske vojske, prvo rimska, a onda i fašistička, nemačka. Znatno kasnije dodat je i modifikovani trostruki dodir stomaka, grudi i glave sa ČETIRI sastavljena prsta, kao simbol tri istorijske pobede nad antiHristom, na tri drevna brda - Magedu, Nebu i Dekalu.

- Svetu goru je Bogorodica Nunaja, Isusova majka, posvetila serbanskim ribarima, koji su je spasili od oluje na njenom putu za Krit. Grci su nam je, uz pomoć Turaka, preoteli, kao neplaćenu zelenašku kamatu.

- Kosovska bitka dobijena je zahvaljujući upravo "gvozdenoj" konjici Vuka Brankovića. Britanske službe su zbog toga od njega, zlonamerno, napravile istorijskog izdajnika.

- Car Dušan Silni, najvažniji vladar u srpskoj istoriji nikada nije proglašen za sveca.

- Hram na Vračaru je podmetnuta katolička ujdurma osmišljena od strane vatikanskih operativaca, Ivana Meštrovića i hazarskog Jevreja Aleksandra Deroka. 

- Dramatična je razlika u poreklu i veri između semitskih i hazarskih Jevreja. Vidim da ljudi i dalje širom sveta ne razumeju suštinu, iako se sve češće spominju i Soroš i Rotšildi i Hazari. Duže od 5 godina pokušavam da plasiram tu činjenicu u svetsku javnost i mislim da će biti potrebno još toliko vremena da bi se time zaustavio narastajući globalni antisemitizam.

- Nikola Pašić, hazarski Jevrej, poreklom iz bugarskog sela Nikoličevača, na reci Strumi kod Ćustendila, prebačen u Srbiju u hraniteljsku cincarsku porodicu Petra i Pene Pašić, bio je izrazito antisrpski orijentisan. 

- Regent Aleksandar Karađorđević, pruski homoseksualac i doživotni ljubavnik hrvatskog vajara Ivana Meštrovića, takođe. Nemam ništa protiv homoseksualne orijentacije, ali imam ako je zbog svog dupeta prodao svoj narod.


- Vladimir Iljič Lenjin, hazarski Jevrej, homoseksualac, eliminisao je proruske Romanove, uz pomoć, naravno, britanskih operativaca.

- Josif Visarionovič Staljin, hazarski Jevrej, homoseksualac, dogovorio na Jalti i Sočiju, sa Hitlerom, Ruzveltom, Čerčilom, Čemberlenom i Brozom, pravce i obrasce Drugog svetskog rata.

- Josif Aleksandar Lebedev Broz, hazarski Jevrej, poreklom iz starog Titovgaja, između Mežisitija i Bereznikija, na samoj granici Ukrajine i Belorusije, prebačen prvo u Hrvatsku, a zatim, uz pomoć Lucije Bauer, u Austrougarsku.


- Agenti UDBE, po nalogu Josipa Broza, otrovali su Josifa Visarionoviča Staljina.

- Prosrpske Obrenoviće likvidirale su britanske službe i postavile svoje satelite...

Sloga neće spasiti Srbe. Ali, znanje hoće. Vera u sopstveno znanje vera je u sebe. Vera u sebe vera je u Boga i jedina važeća karta za zajedničko putovanje sa njim. Veličina Srbije je u obrnutoj srazmeri sa njenim granicama. Što je više smanjuju postaje veća. A duboku državu i duboku moć imaju samo oni stvoreni iznad DUBOKE vode.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR