Glas Javnosti

Skupština završila sa radom: Brnabić tvrdi da ne zna ko je huligan Đorđe Prelić

Politika
Autor: Glas javnosti

Na dnevnom redu je i izveštaj Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o nadzoru programa komercijalnih televizija za period oktobar 2022 – kraj marta 2023, i o izveštavanju o slučajevima nasilja u televizijskim programima. Izveštaj prati i predlog zaključka Odbora za kulturu i informisanje.

Poslanici će, na predlog opozicionih poslanika, raspravljati i formiranju Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija.

Opozicija traži i glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.


Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne zna ko je Đorđe Prelić, ali da je iz njegove poruke na društvenim mrežama koju je pročitala poslanica Ujedinjenih Marinika Tepić zapamtila da je rekao da vlast može da se menja samo na izborima, a ne na ulici.

Ona je na sednici Skupštine Srbije rekla da ne zna ko je Prelić, koliko je odležao u zatvoru, kada je izašao i šta radi, ali da se ti podaci mogu dobiti.

"Pročitali ste njegovu objavu na društvenim mrežama i iz toga sam zapamtila da je rekao da vlast može da se menja samo na izborima, a ne na ulici. On je užasan, nasilnik, siledžija katastrofa, a Jovo Bakić koji je rekao da će nas juriti po ulicama je uvaženi grđanin, profesor", rekla je Brnabić, navodeći da je opozicija uspela da uviče i vlast i čitavu Srbiju u "vrzino kolo ludila".

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR