Glas Javnosti

SKUPŠTINA NAPREDNJAKA ODLOŽENA, SPREMAJU SE KADROVSKE PROMENE: Korona poremetila planove u SNS, a ovo će biti KLJUČNE TAČKE RASPRAVE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predsedništvo SN) donelo odluku da odloži izbornu skupštinu za 20 dana, zbog aktuelne epidemiološke situacije. Naprednjaci će zato svoje rukovodstvo birati 13. novembra.

On je nakon današnje sednice predsedništva partije naveo da će SNS u međuvremenu dodatno raditi na programskim dokumentima.

Program na prvom mestu

- SNS je stranka koja će i u budućnosti imati najviše uticaja na oblikovanje života građana, na budućnost Srbije. Zato je važno da pred njih ne izađemo sa demagoškim floskulama, već sa programom, šta mora da bude plan Srbije do 2030. godine, šta su naše vrednosti i principi - rekao je Vučić.

Skupština traje četiri dana

U prvoj polovini novembra SNS će obeležiti i godišnjicu osnivanja, tako da će izborni procesi unutar te partije i prateće manifestacije trajati četiri dana.

- Dve trećine delegata, njih 4.000 je već izabrano. Skup će biti održan u Hali sportova na Novom Beogradu, a nakon toga ćemo održati i veliki stranački skup koji će značiti početak primene novog plana i predstavljanje novih ljudi, 12. ili 13. novembra u Beogradskoj Areni - kazao je Vučić.

On je dodao da je danas rukovoddstvo SNS-a razgovaralo i o borba protiv korona virusa, „daljem ekonomskom napretku i očuvanju teritorijalnog integriteta“, kao i borbi za energetsku bezbednost.

Neće biti isključenja struje?

- Srbija je obezbedila interventni uvoz struje i suštinski su problemi rešeni, ali će nas pogađati svako poskupljenje na svetskim berzama. Građani će imati toplu zimu, neće biti isključena - zaključio je Vučić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR