Glas Javnosti

SKANDALOZNO! GRČIĆ NAGRAĐEN ZA UNIŠTENJE EPS-a I NAPASTVOVANJE SEKRETARICE: Mićo Pečenjara ponovo dobija funkciju direktora!

Politika
Autor: Glas javnosti

Milorad Grčić je uništio EPS, srozao ga na najniže moguće grane, međutim ne mare mnogo nadležni za to, već Mići, bez pardona, daju funkciju po funkciju.

Posle napuštanja EPS-a, Milorad Grčić, u narodu poznatiji kao Mićo Pečenjara, "uhlebio" se u Obrenovcu, međutim tu nije kraj, budući da će od 1. aprila, kako saznajemo, biti direktor Pro Tenta.

Samo u Srbiji je moguće da za uništavanje jednog od glavnih preduzeća, umesto kazni, dobijete nagradu.

Pokazala je to SNS vlast sa Miloradom Grčićem, koji je uspeo ono što bi retko kome pošlo za rukom - da uništi Elektroprivredu Srbije.


Predložio je nakon toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić Mići da "radi nešto drugo" i Grčić se upravo vodi tom izjavom. Tako je najpre postao pomoćnik predsednika opštine Obrenovac, potom je bio zadužen za obrenovački odbor SNS, ali tu nije kraj.Jer, kako se sazna, Milorad Grčić će od 1. aprila biti novi direktor Pro Tenta. Reč je o firmi koja je osnovana 2003. godine od strane JP Termoelektrane "Nikola Tesla".

Na početku je bila bazirana na pružanje usluge iz mašinskog i elektroodržavanja, a danas se Pro Tent bavi uslugama u skladu sa savremenim trendovima poslovanja.Dakle, Grčić dobija novu funkciju, i to direktorsku, čime vlast šalje jasnu poruku šta se dešava sa onima koji unište nekad najuspešnije državno preduzeće. Ne podležu kazni, već nagradi, i to samo zato što su lojalni stranci.

Pored toga što je potpuno uništio preduzeće, Mićo Pečenjara je nagrađen i za napastvovanje svoje sekretarice u Obrenovcu pre nekoliko meseci. Podsetimo Glas javnosti je o tome opširno pisao. Glas javnosti/Direktno

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR