Glas Javnosti

SKANDALOZNO! DRAGOMIR KARIĆ falsifikovao fotografiju sa PUTINOM, pa objavio u svojoj KNJIZI (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Dragomir Karić ušao je u anale svetskih falsifikatora! Svojim (ne)delom zasenio je i čuvenu falsifikovanu fotografiju okupljenih na mitingu Slobodana Miloševića u Beranama, poznatiju kao "klonovi iz Berana“.

Ovaj Pećanac i brat Bogoljuba Karića fotomontažu je objavio u knjizi koju su naslovili „Putin snaga Rusije“. Ovu knjigu uz Dragomira, kao autor potpisao i Bogoljub, a izdala je „Karić fondacija“. Sada se prodaje za 4.400 dinara.

Dragomir je nečuvenu prevaru počinio na fotografiji sačinjenoj oktobra 2014. godine na paradi u Beogradu. Na originalnoj fotografiji uslikan je predsednik Vladimir Putin, sa njegove leve strane tadašnji šef države Srbije Tomislav Nikolić, a sa desne Maja Gojković, predsednica Skupštine. Iza predsednika Rusije je član obezbeđenja.

Ali, Dragomir Karić je tom telohranitelju skinuo glavu (naravno u fotošopu) i na njegovo telo postavio svoju (POGLEDAJ FOTOGRAFIJU).



Napravio je još jednu izmenu: na levom reveru sakao Putin, Nikolić i svi prisutni imaju istovetnu značku, a jedino Dragomir srpsku zastavu.



Onda dolazimo i sadržaja knjige.

- „Putin snaga Rusije“, autorsko delo dvojice braće narodnog poslanika Dragomira i Bogoljuba J. Karića, u izdanju „Karić fondacije“ promovisana je na Prvom sajmu knjiga u Andrićgradu. Ovo obimno delo plod je ličnih saznanja, ali i detaljnih istraživanja braće koja više od tri decenije rade na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza. Dragomir J. Karić naglašava da deo knjige čini Putinova biografija, ali ono što je u njoj posebno interesantno jeste način na koji Putin, sledeći hiljadugodišnju istoriju, tradiciju i veru svoje mnogolike i mnogonacionalne države, Rusiju postavlja na pijedestal svetskog čuvara opstanka - navodi se u kratkom opisu knjige koja se prodaje u odeljku „biografije, memoari, dnevnici, pisma“.

Komentar nije potreban. Ali, Dragomir u svojoj biografiji (na Tviteru) navodi da je jedan od vlasnika multinacionalne kompanije „Braća Karić“. A ta kompanija je, piše, osnovana 1763. godine! U međuvremenu, Karić je kao predsednik Pokret snaga Srbije – BK član poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Kao poslanik ima članstvo u Odboru za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku. Član je i grupa prijateljstva sa raznim zemljama sveta a predsednik je grupe za prijateljstvo sa Belorusijom.



BONUS VIDEO: NEDELJKO NEĐO DRAŽIĆ: OVO JE MAGIJA KOJOM SAM ZVEZDU ODVEO U BARI (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR