Glas Javnosti

SKANDAL! Srpski POLITIČAR uhvatio SUPRUGU sa KLINCEM u hotelskoj sobi na letovanju!

Politika
Autor: Glas javnosti

Poznati srpski političar uhvatio je suprugu u vreloj pozi sa mlađim muškarcem i to dok su bili na porodičnom odmoru!

Nezapamćen bračni skandal dogodio se pre dva dana u hotelskoj sobi u Budvi u kojoj! Poznati srpski političar koji je letovao sa porodicom na moru doživeo je pravi šok kada se iznenada pošao u hotelsku sobu, ali ključa nije bilo na recepciji. Kada je, međutim, pokucao na vrata iz sobe se niko nije javljao niti otvarao zaključana vrata. Pošto je pretpostavio da je supruga unutra, počeo je da doziva da mu otvori.


Soba u kojoj je političar zatekao suprugu sa mlađim muškarcem

Znajući da je unutra, moguće je da se uplašio da joj je pozlilo ili se desilo nešto još gore. Odmah je počeo ramenom da udara vrata sobe iz sve snage. I posle dvadesetak sekundi vrata su bila polomljena. Kada je ušao unutra imao je šta i da vidi. Šok od koga se verovatno nikada neće oporaviti. Supruga je bila u postelji sa drugom njegovog sina. Odmah je prestala zabrinutost za njeno zdravlje jer je shavtio da mu je supruga kuguarka, koja voli daleko mlađe muškarce od sebe.

Redakcija "Afere" zna o kom se političaru radi, ali iz elementarne pristojnosti i ljudskosti ne želi da otkriva identitet političara.

 
- Možda je dovoljno reći da ovu osobi svi znaju i da je duže od 20 godina na političkoj sceni Srbije. Čak je jedno vreme obavljao i najodgovornije funkcije u državi. Ali nemojte da se sekirate, saznaćete o kome je reč veoma brzo, pošto će svakako uslediti razvod jer je reč o političaru koji ovakvu prevaru supruzi sigurno neće oprostiti - navodi portal.

G.K./Afera

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR