Glas Javnosti

SKANDAL! REAGOVALO OBEZBEĐENJE, DOŠLA POLICIJA: Savo Manojlović upao u opštinu Novi Beograd, traži razgovor sa predsednikom jer mu ne daju overivače (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Manojlović kaže da neće izaći iz zgrade dok problem ne bude rešen.

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda udruženja “Kreni-promeni” ušao je u zgradu opštine Novi Beograd jer opština, kako kaže Manojlović, ne da overivače za sakupljanje potpisa za izbornu listu.

Udruženje Kreni-promeni danas skuplja potpise ispred tržnog centra Merkator u Bulevaru Zorana Đinđića, ali opština, prema rečima Sava Manojlovića, ne da overivače.


Manojlović je zato otišao do zgrade Opštine Novi Beograd, zahtevajući da se taj problem reši razgovorom sa predsednikom opštine. Kako Kreni-promeni navodi da društvenoj mreži Iks predsednik opštine ne želi da izađe iz kancelarije.

Manojlović kaže da neće izaći iz zgrade dok problem ne bude rešen.Reagovalo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci iz zgrade, a došla je i policija.

Manojlović je i pripadnicima obezbeđenje i policajcima objasnio da su opštinski overivači bili na raspolaganju kad je Kreni-promeni skupljao poptise za narodnu inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma i bora, a da ih sada opština ne da.Podsetimo, Manojlović je 25. aprila saopštio da Kreni-promeni ulazi u trku za izbore 2. juna.

Glas javnosti/D01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR