Glas Javnosti

SKANDAL: Ministar policije BATA GAŠIĆ i državni tužilac DOLOVAC ŠTITE KRIMINAL! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Potpredsednik Novog policijskog sindikata Srbije Zdravko Rajević prokomentarisao je  okolnosti sramnih dešavanja u Narodnoj Skupštini Republike Srbije:

Njegovo vanredno saopštenje prenosimo u celini: 

- Zbog čega policija ne pohapsi poslanike koji su očigledno izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u grupi?
Sud je taj koji treba da odlučuje da li će se uvažiti poslanički imunitet ili ne. Policija je dužna da ih pohapsi i uz krivičnu prijavu preda tužilaštvu.

A doći će i dan kada će se ti tužioci koji će ih sigurno pustiti biti pozvani na odgovornost. Zar ovo nepostupanje policije nije dokaz da policijom Srbije rukovode nepismeni, korumpirani i preplašeni?! 

Poslanici su uzor našoj deci, i to pre svega intelektualnom i moralnom pogledu!



Da li ste svi svesni toga, jel ovo ministre Gašiću ponašanje najviših predstavnika Srbije koji treba da služe kao uzor našoj deci

Pogledajte samo divljanje predsednika odbora pravosuđa, člana predsedništva SNS, poslanika i advokata Vladimira Đukanovića.

Pod hitno ga razrešiti svih državnih funkcija!
 


U metu: Zdravko Rajević

Kome nije jasno o čemu govorim evo plastično da objasnim: U pitanju je kvalifikovani oblik krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 a KZRS, gde je delo izvršeno  na zasedanju Skupštine gde je bilo oko 250 ljudi prusutno što već dobija karakter javnog skupa. Vidi se očigledno uzajamno nasrtanje na život i telo,  očigledno je širenje mržnje i netrpeljivosti, a pri tom je predviđena sankcija od 2 do 8 godina zatvora!

Član 38 zakona o Narodnoj Skupštini je sasvim precizan: "Narodni poslanik koji je zatečen u izvršenju krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju dužem od pet godina može biti pritvoren bez odobrenja Narodne skupštine.

Novi policijski sindikalni savez zahteva javni tv duel na državnoj televiziji sa ministrom Bratislavom Ggašićem i državnim tužiocem Zagorkom Dolovac kako bi srpskom narodu javno dokazali da smo u pravu za svaku izgovorenu reč. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR