Glas Javnosti

SIN RATKA MLADIĆA O SMRTI SESTRE: 'Ana nije izvršila SAMOUBISTVO nego je UBIJENA, da se to nije desilo Goražde bi danas bilo srpsko'!

Politika
Autor: Glas javnosti

Sin Ratka Mladića, Darko Mladić otkrio je detalje iz privatnog života komandanta, govorio je o telefonskim razgovorima sa ocem na koje ima pravo dok se nalazi u pritvoru Haškog tribunala ali i o stradanju svoje sestre Ane.

Poznato je da godinama žive sa tragedijom od koje se Mladić nikada nije oporavio, smrti ćerke, inače izvanredne studentkinje Medicinskog fakuleta, koja je predstavljena kao samoubistvo.

-Njena smrt je previše sinhronizovana sa određenim događajima u tom periodu. Mogu samo da vam kažem da se to nije desilo da bi Goražde danas bilo srpsko, uveren je Darko Mladić.

 

Kaže da indicije i sumnje postoje, ali da nemaju konkretne dokaze.

-Definitovno Ana nije izvršila samoubistvo nego je ubijena, postoje snimci određenih ljudi koji prete da će porodica Ratka Mladića biti ubijena ako ne posluša u određenom trenutku. Nećemo da izlazimo u javnost jer nemamo dokaza, naglasio je on za Kurir televiziju.

Otkrio je da ima pravo na kratke telefonske razgovore sa ocem, u kojima obično ne razgovaraju o tačklama optužnice nego o unucima i unukama.

 

-Pričamo o porodičnim stvarima, zanima se za unuke, kako uče, kako ide sport, studije. Uglavnom se zanima za decu!, obelodanio je Darko i dodao da će uskoro posete biti ponovo moguće kako bi mu dali snage, ali i on njima.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR