Glas Javnosti

SIN MUAMERA ZUKORLIĆA TRAŽI ISTRAGU I TVRDI: Otac mi je otrovan, imamo dokaze iz dve laboratorije

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić rekao je na hitno sazvanoj konferenciji za medije da su iz dve nezavisne laboratorije dobili nalaze koji ukazuju da je njegov otac, muftija Muamer Zukorlić, otrovan.

Iz dve nezavisne labaratorije dobili smo nalaze koji ukazuju da je Muamer Zukorlić otrovan. Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera - rekao je Usame Zukorlić, prenosi Informer.


- Prošlo je pet meseci i četiri dana. Smrt me zadesila u Istanbulu, odakle sam se vratio pred samu dženazu. Nijednog trenutka se nismo pomirili sa činjenicom da je umro velikan našeg vremena, a da nadležne institucije nisu utvrdile uzrok smrti. U haosu koji nas je zadesio tog dana, malo je ljudi koji su ostali prisebni - istakao je Zukorlić i dodao:

- Istraživanje koje je porodica sprovela je osnov za sumnju da Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću. Zato ćemo pokrenuti istragu na najvišem nivou pred nadležnim organima Srbije radi definitivnog utvrđivanja smrti tada potpredsednika Narodne Skupštine Srbije.

Podsetimo, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Muamer Zukorlić, preminuo je 6. novembra 2021. godine.
Zukorlić je bio predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR