Glas Javnosti

Sestra Olivera Ivanovića: Nećemo zaboraviti uvrede kojima su te obasipali, lažne optužbe ni licemerje! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici. Ivanović je ranjen vatrenim oružjem ujutru oko 8.10 sati, potom je prebačen u Klinički centar na reanimaciju gde su lekari konstatovali smrt.

Bolno sećanje na tragično nastradalog Ivanovića podelila je njegova sestra Nataša Ivanović Ilić.

- Sutra je taj dan, na koji ti ne moramo obećavati, da nikada nećemo zaboraviti uvrede kojima su te obasipali, lažne optužbe, ni paljenja, ni ogavne spotove, ni licemerje onih koje si prijateljima zvao, ni deponiju sa kojom su hteli da tvojim čistim imenom očiste svoju prljavu savest, ni ugašene sveće na mestu gde si poslednji put udahnuo, u ulici koja će zauvek ostati tvoja, makar "važni" mislili drugačije...ni strašnu izdaju, ni......
Znaš ti sve to dobro! Zaborav bi značio da te ponovo gubimo i da tako gubimo sebe i sve ono što smo decenijama čuvali. Sutra je TAJ dan......a ti si tu Oleparde moj i ne brini, znaš da smo zajedno i da ćemo sve onako kako si rekao!
16.01.2018.-16.01.2021., poručila je Nataša Ivanović Ilić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR