Glas Javnosti

ŠEŠELJEVA BAHATOST DOSTIGLA VRHUNAC: Džipom "uleteo" u Palatu pravde, pravdao se ovim rečima

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider radikala Vojislav Šešelj pre dva dana došao je na suđenje u Palatu pravde svojim džipom "rendž rover" i parkirao se bukvalno do pred sam ulaz u zgradu suda, naravno, na mesto gde je to zabranjeno.

Nije prvi put da se lider radikala ponaša bahato, skoro da smo navikli na ovakve njegove izlive, ali ono što je zapalo za oko javnosti je pitanje - kako je uopšte uspeo da se popne na plato koji je desetak metara iznad nivoa zemlje i do kojeg se stiže samo stepenicama?!

Šešeljev dolazak u sud zabeležile su bezbednosne kamere, a slika lidera radikala kako izlazi iz svog džipa odmah je završila na internetu. Njegov postupak izazvao je gomilu negativnih komentara, a on je odgovarajući na pitanje zašto je to uradio i kako se popeo sve do vrata Palate pravde, pokušao da bude duhovit.

- Imao sam problema sa kondicijom i penjanjem uz stepenice, pa su me momci koji su bili sa mnom izneli uz stepenice sa sve džipom - kaže Šešelj za Kurir, dodajući da mu je njih pet, šest, kada su videli da jedva ide uz stepenice, rekli da se vrati u auto.

- Onda su potegli, podigli džip i sa sve sa mnom u automobilu izneli ga na plato ispred ulaza - ističe Šešelj, podvlačeći da je silazak bio još teži.

- Oni su jako odgovorni, pa su vodili računa da me ne istumbaju mnogo, a to je prilikom silaska niz stepenice jako komplikovano i teško. Sva sreća pa su to sve jaki momci, utrenirani - kaže Šešelj.

Dodaje da sledeće suđenje ima u junu i da ne namerava ni tada da prestane da bude bahat.

- Ako budem pri kondiciji sam ću se popeti, a ako ne, opet ću ovako. Pa valjda je četnički vojvoda, koji je pobedio Haški tribunal, zaslužio da se ne muči - zaključuje Šešelj.

BONUS VIDEO Siniša Ljepojević: Srbija je na putu svile, i to je to

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Boško u 09.02.2022 02:28:08 h
     0 
Poslednji stadijum ludila u bezuspešnom pokušaju da ispadne šmeker. Nažalost nedovoljno za Beograd 21 veka. Vrati se odakle si došao, tamo ovakvi primitivizmi verovatno pale i izazivaju simpatije. Ovde NE!