Glas Javnosti

ŠEŠELJ SIPAO BRUTALNE UVREDE: ONA JE PREPOTENTNA ĆURKA! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Vojislav Šešelj, lider radikala, gostujući na TV Hepi, britalno je izvređao poverenicu za Ravnopravnost Brankicu Janković, koju je nazvao prepotentnom ćurkom! Čak je najavio da joj je posvedio sledeću knjigu s tim naslovom.

On je izvređao i zaštitnika građana Zorana Pašalića, za kog je rekao da je kompletan idiot s prosekom 6,1, a trazio je ukidanje i funkcije poverenika za zaštitu podataka o ličnosti.

- Tražio sam da se smeni taj poverenik za zaštitu podataka o ličnosti, Marinović. Pa treba ukinuti i sva ta tri poverenika. I Milana Marinovića...Ukinuti, bre! Šta je njegova funkcija? Samo pare primaju. Onda sam tražio da se ovaj smeni...Pašalić. Zoran Pašalić. On se meša u naučna pitanja o jeziku! On, idiot kompletan, prosek na fakultetu mu bio 6,1! Znate to? I on sad govori o nauci. Ili ova ćurka, evo knjigu sam odlučio da joj posvetim. Knjiga će se zvati prepotentna ćurka Brankica Janković. Poverenik za ravnopravnost. Izrekla mi opomenu, ćurka! Jer sam rekao da homoseksualizam nije normalno seksualno ponašanje..To je poremećaj! Jedna vrsta bolesti. Nije najteža, ali jeste bolest - govorio je Šešelj.

Ni Brankica Janković ni Zoran Pašalić nisu hteli da komentarišu uvrede Vojislava Šešelja.

BONUS VIDEO: Kako nas varaju trgovci - lažna sniženja, sumnjivi pokloni, reklamacije kao nemoguća misija

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR