Glas Javnosti

Sergej Trifunović nakon svađe sa Sašom Radulovićem: Ja sam samo iskren, emotivan čovek koji ne trpi nepravdu i neistinu!

Politika
Autor: Glas javnosti

Jučerašnju emisiju “Utisak nedelje” obeležile su oštra rasprava i uvrede između Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana i Saše Radulovića iz Pokreta “Dosta je bilo”.

Najveće tenzije nastale su tokom polemike oko prikupljanja potpisa za izlazak na izbore. Radulović je rekao da je njegov pokret jedini samostalno sakupio potpise a da je svima ostalima u tome pomogla vlast, na šta je Trifunović burno reagovao. Pitali smo Sergeja šta je bilo kada su se kamere isključile.

– Ja sam prosto izašao iz studija, nemam o čemu da pričam u celoj ovoj razjedinjenoj, raspačvarenoj, bezidejnoj zemlji, gde očigledno imamo ozbiljnu diktaturu i tiraniju. Imate državnog funkcionera koji ubija ženu na naplatnoj rampi i ode na Brione da igra tenis. Mislim da bi u svakoj ozbiljnoj zemlji taj čovek bio u zatvoru momentalno. A onda imate situaciju da državni tužilac osam puta traži od firme “Koridori Srbije” snimak sa naplatne rampe da bi na kraju, najlicemernije, dobio snimak u kome je odvađeno dva minuta. Mislim da nam to dosta govori. Ako vas to ne čini besnim, kao što čini besnim mene, onda nemamo o čemu da pričamo.

O nastupima koji često izazovi žestoke reakcije javnosti Trifunović kaže:

– Ja nisam taktičan. Naučiću. Za sada ja sam samo iskren, emotivan čovek koji ne trpi nepravdu i neistinu. A neistina je to da meni Vučić, koga očima ne mogu da vidim i zbog koga sam ušao u politiku da bih ga rušio, skuplja potpise. Kad mi izreknete takvu stvar i pri tom je izrekne čovek koji je…Evo ko je Saša Radulović: Saša Radulović je čovek koji, dok je bio ministar privrede uđe u kola sa vozačem, koji treba da ga vodi u Vladičin Han, međutim, ne zna tačno gde ga vozi. Vozač ga pita, Izvinite, gde vozimo? A Radulović ne razgovara sa vozačem, jer on je ministar, nego zove sekretaricu da zove vozača koji je s njim u kolima da mu kaže gde ide. Je l’ vi verujete sad ovo što ste čuli?

(izvor:Nova.rs)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR