Glas Javnosti

SEKA KRALJICA - KARIĆ KOMENTARISAO OBJAVU PEVAČICE SA PROTESTA: Sad je palo ozbiljno VAĐENJE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Tvrdnju o tome da je Karić izdao Vučića izveli su režimski tabloidi, na osnovu što je Karić napisao „Seka kraljica“ na objavu pevačice Seke Aleksić o masovnosti protesta Srbija protiv nasilja

Biznismen Bogoljub Karić, čija stranka ima dvoje poslanika na listi Zajedno možemo sve Aleksandra Vučića, oglasio se opširnim saopštenjem u kome negira da je izdao predsednika Srbije.

Tvrdnju o tome da je Karić izdao Vučića izveli su režimski tabloidi, na osnovu što je Karić napisao „Seka kraljica“ na objavu pevačice Seke Aleksić o masovnosti protesta Srbija protiv nasilja.



Karić je ove napise tabloida okarakterisao kao „zloupotrebu medijskog prostora“.

Pominjanje moga tvita upućenog gospođi Seki Aleksić je bio moj logični gest kao ličnom prijatelju, koja je u periodu najžešćih političkih progona mene i članova moje porodice 2005. godine od strane bivše ‘demokratske’ vlade svojim javnim istupima jedina javno istupala i pokušavala da zaštiti naš integritet i ukaže na zloupotrebu vlasti. Moj tvit od jedne reči je bio isključivo lični akt prijateljske podrške njoj, bez ulaženja u bilo kakvu suštinu njenih privatnih aktivnosti i opredeljenja“, naveo je on u saopštenju dostavljenom medijima.

Dodao je da je pominjanje okretanja leđa Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću „pokušaj da se obezvredi njegova decenijska bezrezervna podrška dokazanom razvoju i napretku Srbije pod Vučićevim liderstvom“.

Uvek sam isticao, a to radim i sada, da za predsednika imamo političkog lidera i domaćina koji je nakon dvadeset i više godina otvorio Republiku Srbiju prema svetu, probudio uspavane nacionalne potencijale, zaustavio konstantno propadanje privrede, uveo nas u partnerstva sa najuglednijim svetskim kompanijama i razvio trajna prijateljstva sa ekonomski i razvojno najuglednijim zemljama sveta“, istakao je Karić.

Dodaje da je današnja Srbija zemlja „repozicionirana kao faktor regionalnog mira, razvoja i saradnje, upravo deceniju dugim uloženim nadljudskim naporima predsednika Vučića da na sve načine obezbedi mir i saradnju u regionu“.

„Takva njegova misija nema alternativu i jedino ona garantuje mogućnost daljeg napretka nacionalne ekonomije i privrede, stvaranje nove industrijske visokotehnološke razvojne baze za 21. vek, zapošljavanje naših mladih generacija, zaustavljanje odliva naših ljudskih resursa i stvaranje osnova za konstantno podizanje opšteg društvenog standarada i kvaliteta života svih građanki i građana Republike Srbije. Zato je moja podrška ovakvim njegovim naporima nenarušiva i ne može se menjati zlonamernim natpisima i lažnim vestima“, zaključio je Bogoljub Karić.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR