Glas Javnosti

SAVEZ 90/Zelenih Srbije prešao cenzus u Negotinu: Rezultati su jasan pokazatelj da smo na pravom putu! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Savez 90/Zelenih Srbije je saopštio da je izuzetno zadovoljan rezultatima lokalnih izbora u Negotinu gde su sa 4,32 osto glasova prešli cenzus, ali i u Mionici gde je ta partija bila blizu cenzusa sa 2,36 odsto glasova.

Kako se navodi u saopštenju, do rezultata je dovela izborna kampanja koju su vodili kroz neposredan kontakt, a sami rezultati su jasan pokazatelj da su na pravom putu.

- U izuzetno teškim uslovima, u kojima je izbornu kampanju bilo moguće voditi jedino kroz neposredan kontakt sa biračima i uz očigledan strah od stranaka na vlasti, uspeli smo da promovišemo mlade, obrazovane ljude koji su predstavnici nove politike u Srbiji zasnovane na očuvanju i zaštiti životne sredine, neposrednoj demokratiji, ljudskim pravima, vladavini prava, jakim i nezavisnim institucijama, bez čega nema realnog napretka Srbije, navedeno je u pisanoj izvaji stranke Savez 90/Zelenih Srbije.

U saopštenju se dodadje i da su navedeni rezultati jasan pokazatelj da je Savez 90/Zelenih na pravom putu. čija je okosnica rad sa građanina na terenu i njihovo aktivno uključivanje i političko povezivanje u jasno definisanu, vrednosnu političku organizaciju kakva je Savez 90/Zelenih Srbije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR