Glas Javnosti

ŠAPIĆEVA PROZIVKA RUŽIČASTOG ŽELJKA: Mitrović je uz svaku vlast (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda, neočekivano je u jednoj emisiji "potkačio" Željka Mitrovića, navodeći da je vlasnik TV Pink podržavao sve prethodne vlade i da će sigurno i neku sledeću.

Šapić je takođe, poput Mitrovića bio naklonjen bivšoj vlasti. Šta više, bio je gradski funkcioner i član Demokratske stranke, iz koje odlazi nakon njenog konačnog pada sa vlasti. Iako je obećavao da nikad neće sarađivati sa SNS, ne samo da danas sarađuje, već je i visoki funkcioner te stranke.

Aleksandar Šapić gostovao je u emisiji "Fokus" i tom prilikom naveo da SNS "ne želi da vara ljude", a poseban osvrt imao je na vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića.


On je istakao da je Mitrović sarađivao sa svakom prethodnom vlašću.

- Željko Mitrović je na Pinku uvek podržavao svaku vlast... Podržavao je vlast i pre 5. oktobra i vlast posle 5. oktobra, podržavao je vlast posle 2012. i ja sam siguran da će podržavati i neku sledeću. Ali to nije smetalo onima koji su tada bili vlast - zaključio je Šapić.


Šapić je bio visoki beogradski funkcioner i član DS, iz kojeg se isčlanio nakon što je ta stranka i u Beogradu pala sa vlasti. Formalnu saradnju sa naprednjacima počeo je posle izbora 2020, a za funkcionera SNS izabran je prošle godine.

Šapić je godinu dana nakon prekida sportske karijere imenovan za pomoćnika gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.


Na toj funkciji proveo je tri godine, sve do izbora za predsednika opštine Novi Beograd, u junu 2012.


Godinu dana ranije izabran je za predsednika beogradskog odbora DS i na toj funkciji nalazio se do 2013. godine. Obavljao je i funkciju generalnog sekretara te partije.

Iz redova demokrata odlazi godinu dana nakon što je pala vlast DS u Beogradu. Potom prvo osniva svoje udruženje građana, a potom i stranku SPAS.


- Svaka dva dana izlaze saopštenja kako SNS-a, tako i njenih najviših funkcionera, koja govore da sam najgori pljačkaš, hohštapler, siledžija, batinaš i ni sam ne znam više kakve sve vrste najprostačkijih uvrede iznose, koje ni jedan iole pristojan i dostojanstven čovek istrpeo ne bi. Radi se o ljudima koji promovišu tu vrstu ponašanja koju čine klevete, mržnja, optužbe, najgnusnija vređanja…  - govorio je on.

On je odbacio navode da je "preleteo" i izdao politiku svoje stranke SPAS i dodao da nije izigrao poverenje birača koji su za njega glasali na parlamentarnim izborima.

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji "nisu po standardima"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR