Glas Javnosti

ŠAPIĆ GRADONAČELNIK BEOGRAD A OVA DAMA JE NJEGOVA ZAMENICA: Ko je Vesna Vidović?

Politika
Autor: Glas javnosti

Vesna Vidović izabrana je za zamenika gradonačelnika Beograda.

Master vaspitač, dugogodišnji član SNS-a, pomoćnica direktora predškolske ustanove "Savski venac", od 2018. godine odbornica u skupštini Beograda,Vesna Vidović, izabrana je za buduću zamenicu gradonačelnika Beograda.

Šapić i Vidović su zvanično stupili na dve rukovodeće funkcije u prestonici u ponedeljak kada je završena sednica Skupštine Beograda na kojoj je za gradonačelnika izabran Aleksandar Šapić, a za zamenika gradonačelnika, Vesna Vidović. "Kada smo kao mladi podržali politiku Aleksandra Vučića odredili smo budućnost današnjih generacija. Današnji mladi ne moraju da brinu brige koje smo mi tada brinuli: Da li će naći posao i da li će ostati u Srbiji"
, rekla je u tom spotu Vidović koji je objavljen i na Fejsbuk nalogu SNS-a.

Vidović je rođena 18. avgusta 1989. godine, a završila je osnovne i master studije na Učiteljskom fakultetu Univeziteta u Beogradu i ima zvanje master vaspitač, prenosi Mondo.

Vidović je odbornik u skupštini Beograda od 2018. godine kao i u skupštini opštine Savski venac od 2012. godine. Tokom svog mandata zalagala se za socijalna pitanja, rodnu ravnopravnost, kao i za povećanje obuhvata dece predškolskim vaspitanjem. Učestovavala je u realizaciji projekta "Sajam Sporta" i "Savsko srce" namenjenih deci predškolskog i školskog uzrasta. Učestvovala je u radu na projektima Nacionalne asocijacije kancelarije za mlade u cilju unapređenja razvoja i umrežavanja loklanih omladinskih politika u okviru loklanih Kancelarija za mlade. Govori engleski jezik piše u biografiji Vesne Vidović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP