Glas Javnosti

RATNI ZLOČINAC PRETI SRBIJI: Ili PRIZNANJE Kosova ili se UJEDINJUJEMO sa Albanijom

Politika
Autor: Glas javnosti

Na Kosovu ništa novo, Ramuš Haradinaj opet preti, ucenjuje, ovog puta je pretnja direktno adresirana ka Aleksandru Vučiću a tiče se priznavanja Kosova.

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj ponovo je u sklopu predizborne kampanje poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je bolje da prizna Kosovo, jer će u suprotnom, kako tvrdi, Kosovo "nastaviti svoj put ka ujedinjenju sa Albanijom".

Kako prenose prištinski mediji Haradinaj je na predizbornom skupu ABK u Uroševcu, rekao da odluka Srbije da ne prizna Kosovo ''samo šteti njenom predsedniku Vučiću''.

Haradinaj je rekao i da je uveren da će on biti predsednik privremenih prištinskih institucija, kao i da će biti prvi predsednik koji će se u potpunostri posvetiti rešavanju odnosa sa Srbijom, preneli su  mediji.

- Kad postanem predsednik, uz pomoć Boga i uz vašu pomoć, oprostićemo se od Vučića. Zato, dajte mi Kosovo, nemojte više odlagati, jer nemamo vremena da čekamo, jer smo već stvorili vojsku i energetsku nezavisnost, utiremo put ujedinjenju sa Albanijom. Nemate izbora, ne odlažite, jer mi radimo svoj posao - rekao je Haradinaj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR