Glas Javnosti

PSS SE OBRATIO ZAŠTITNIKU GRAĐANA: “ADVOKATICA UHAPŠENA NA ULICI kao da je narko diler, jer se borila protiv SNS vlasti”

Politika
Autor: Glas javnosti

Pokret Srpske sabornosti danas se obratio zaštitniku građana Zoranu Pašaliću povodom jučerašnjeg hapšenja advokata Dragane Obrenović iz Užica, člana Pokreta.

– Advokat Dragana Obrenović iz Užica je uhapšena na ulici, u prilogu e-mail svedoka, kao da je reč o narko dileru ili masovnom ubici. U Republici Srbiji se ni oni čak ne hapse tako, već su privilegovani, dok je Dragana Obrenović uhapšena na taj način jer se borila dopisima protiv lokalne SNS vlasti. Molimo Vas na hitnu reakciju, i da uradite svoj posao za koji dobijate novac građana Srbije iz budžeta, a ne štite kriminalni kartel koji hapsi pošten svet po ulici – navodi se u pismu republičkom ombudsmanu Starešinstva Pokreta Srpske sabornosti, koje je Pokret objavio na svojoj Fejsbuk stranici.

Uz pismo je priložen mejl koji je juče nešto pre 13 sati pomenuti svedok uputio Pokretu Srpske sabornosti, odnosno predsedniku Pokreta dr Aleku Račiću.

– Obaveštavam Vas da je pre tačno 45 minuta, Vaš član, Obrenović Dragana iz Užica, privedena na ulici u Užicu, u prostorije MUP-a. Nemam drugih saznanja, te Vas molim, shodno Vašim mogućnostima da proverite o čemu se radi – navodi se u mejlu.

Pokret Srpske sabornosti je ranije naveo da je Dragana Obrenović uhapšena i da ne odgovara na pozive.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR