Glas Javnosti

`PROKLETA ĐUBRAD, SRPSKI NAROD! POBIĆU VAS...` Preteća poruka ambasadi Srbije u Švajcarskoj

Politika
Autor: (Glas javnosti)

Na jedan od zvaničnih mejlovaa, ambasadi Srbije u Švajcarskoj upućena je elektronska poruka, u kojoj se preti samom diplomatskom predstavništvu zemlje, ali i rukovodstvu Srbije.

Ambasador Srbije u Bernu Goran Bradić prijavio je slučaj nadležnim organima i zatražio pojačan nadzor za sva tri diplomatsko-konzularna predstavištva Srbije u Švajcarskoj. Bradić je, takođe, zatražio i da policija obavesti Ambasadu da li su uspeli da pronađu IP adresu ili mobilni sa kojeg je poslat mejl.

Inače, mejl adresa sa koje je stigla pretnja glasi na ime Denis Krasnići.

U mejlu koji koji je poslat sinoć na adresu Ambasade, uz uvredljive poruke sprskom narodu, na nemačkom jeziku, uz brojne gramatičke greške, a koji je naslovljen "Prokleta đubrad, srpski narod" poručuje se:
 
“Ako i dalje budete pokušavali da napadate policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videti šta će da se desi i sa kim sada imate posla. … ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem bombu-pismo koju ću sam napraviti i da Vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu, svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi…”.

(Glas javnosti/Sputnjik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR