Glas Javnosti

Premijerka Srbije otkrila: Bila sam divlje dete, onda su moji roditelji rekli: Kad mi nismo mogli da te smirimo, IDEŠ u inostranstvo

Politika
Autor: Glas javnosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić je gostujući u šoubiz emisiji na televiziji "Pink" govorila o svom privatnom životu te otkrila da je tokom tinejdžerskih dana bila "divlje dete".

Naime, Ana je išla u Petu beogradsku gimnaziju i kako je navela, to joj je najlepši period života. Priznala je i da je bila, kako je rekla, divlje dete i da je organizovala rejv žurke.

„Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić…“rekla je premijerka, prenose mediji.



"Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu...", ispričala je Ana Brnabić.

"Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvek sam znala da ću se vratiti, jer nema lepšeg mesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde", navela je Ana.

Zatim ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao zašto sada ne napravi rejv žurku, a premijerka je uz osmeh odgovorila:

"Možda 4. aprila".


BONUS VIDEO: SVETLANA ĐOKIĆ EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE REŠAVA ENIGMU: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ? (VIDEO)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR