Glas Javnosti

PREKO SARME DO SNS FOTELJE: Bili pletač iz Ivanjice postao DIREKTOR BEOGRADSKIH TOPLANA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Takođe je poverenik opštine Voždovac za lokalni odbor SNS-a. Bili živi na Vračaru i vlasnik je nekoliko stanova u Beogradu na vodi.

Bili Vulović je naprednjački pulen iz Ivanjice. Završio je srednju tehničku školu, smer tekstilni pletač. Poznato je da je školu završio za dve šerpe sarme, majka je išla da moli direktora škole i razrednog starešinu Adžića da mu poprave kečeve. Oni su obećali da će Bili završiti školu, ali da im njegova majka napravi dve šerpe sarme i obeća da Bili neće pokušati da upiše vanredno četvrti stepen. Bilijeva majka je dala čvrsto obećanje.

Bili se ističe u bacanju molotovljevih koktela na Jarinju, gde je i upoznao Zvonka Veselinovića. Od tada kreće Bilijev vrtoglavi uspeh. Postaje potpresednik opštine Ivanjica, zatim završava master studije.


Postaje i stečajni upravnik, prvo hotela u Ivanjici, pa zatim na Goliji. Bili je takođe bio glavni čovek za izgradnju romskog naselja u Sjenici, kojom prilikom je prvobitno planirani iznos potreban za izgradnju naselja dupliran. Veći deo novca je otišao Zvonku Veselinoviću.

Za zasluge, Bili je ovih dana nagrađen. Postao je jedan od direktora beogradskih toplana. Takođe je poverenik opštine Voždovac za lokalni odbor SNS-a. Bili živi na Vračaru i vlasnik je nekoliko stanova u Beogradu na vodi. Za uspeh u Srbiji investirajte u sarme, piše blog Kiću Vuna.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR