Glas Javnosti

PREDSEDNIK VUČIČ : Putin mi nije rekao šta će biti u Ukrajini, ali sam to prepoznao po ovome u razgovoru s njim

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Vučić gostujući na Pink pomenuo je susrete sa Putinom i stanjem u Ukrajini

- Još 25. novembra sam predvideo sa se sprema mnogo toga teškog u svetu... Mislim da će se u međuvremenu desiti još mnogo toga, naglasio je predsednik

Nisam prorok, ni prepametan, ali sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom sreo sam se 19. puta i tog puta, u novembru, prepoznao sam šta će biti... Putin mi nikad nije rekao šta će biti u Ukrajini ali svih prethodnih susreta odvojio bi 45 minuta za razgovor o Ukrajini a tog puta ni tri minuta, bilo mi je jasno šta se dešava, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samom početku gostovanja jutros na televiziji.

On je na TV Pink dodao da nije prepametan niti mu je to iko otvoreno rekao šta će biti u Ukrajini ali da je samo poređao činjenice i da je bilo jasno šta se sprema.


- Još 25. novembra sam predvideo da se sprema mnogo toga teškog u svetu... Mislim da će se u međuvremenu desiti još mnogo toga, naglasio je predsednik pojasnivši da će Ukrajina teško, kad je reč o vojnom smislu, pobediti Rusiju.

Mart je bio odličan!

- Privukli smo 693 miliona evra stranih direktnih investicija, mart je bio odličan, ali u svemu tome mi moramo da sačuvamo sebe i svoju zemlju.

Predsednik Vučić će govoriti o svim aktuelnim temama.

Glas javnosti/Kurir

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR