Glas Javnosti

PREDSEDNIK SRBIJE SE SASTAO SA BERBOK: Vučić razgovarao sa ministarkom spoljnih poslova Nemačke

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ministarkom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Analenom Berbok.

Berbok je oko 12.30 na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" gde je dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković. Šefica nemačke diplomatije sastala se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu nešto pre 13 časova.

Posle sastanka, predviđene su izjave za medije, prenose Novosti.Berbok će zatim razgovarati i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, a zatim sa svojim srpskim kolegom, ministrom spoljnih poslova Nikola Selaković. Podsetimo, nemačka ministarka je juče boravila u Sarajevu, a zatim i u Prištini, odakle je danas doputovala u Beograd, a iz Srbije odlazi u Moldaviju.

Predsednik Vučić je juče izjavio da će razgovori sa nemačkom ministarkom Analenom Berbok biti od veoma velike važnosti."Daćemo sve od sebe da čuvamo i dobre bilateralne odnose sa Nemačkom, smatramo da je put u Evropsku uniju veoma važan za nas" - rekao je  predsednik Vučić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP