Glas Javnosti

Predsednik Srbije: Hoti misli da smo idioti!

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Vučić izjavio je da su "gluposti i besmislice” izjave Avdulaha Hotija o tome da će Priština primeniti sporazum o ZSO tek pošto Srbija prizna tzv. Kosovo, te primetio da Hoti, a možda i neko drugi, misli da su u Beogradu svi idioti, pa može da prođe ideja tipa: što je bilo bilo je, idemo na neki novi sporazum...

Kako je primetio, prištinska strana misli da postoji neka "nevidljiva sila" koja će na Beograd da izvrši pritisak, i da će da se dogodi ko zna šta, pa će doći do priznanja.

-Neka zaboravi na to, poručio je predsednik Srbije i dodao da Hoti može to i dalje da govori, ako mu je tako lakše i ako misli da time hrabri sebe i svoju javnost, ali da je to štetno i loše.
-Sramota je da niko na to ne reaguje i ne kaže da su to gluposti i besmislice, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa Hotijevom izjavom pred spoljnopolitičkim odborom EP, prenosi Tanjug.

On je podsetio da je Priština po Briselskom sporazumu imala jednu jedinu obavezu, da formira Zajednicu srpskih opština, što nije učinila ni sedam i po godina kasnije.

-I sada kažu - šta je bilo, bilo je, idemo na na novi sporazum, ali da mi njih priznamo, a oni da formiraju ZSO… Da li stvarno mislite da su u Srbiji svi idioti? Ili to misli neko drugi?", rekao je Vučić.
Hotiju poručuje da su to gluposti i besmislice.

-I rekao sam mu to u lice više puta, dodao je.

(Glas javnosti/Sputnjik)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR