Glas Javnosti

POSLANIK, ALI PRVO DOMAĆIN Dok čeka skupštinu, zasukao rukave, i pogledajte šta je SVE uradio (FOTO+VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Milija Miletić, narodni poslanik iz Svrljiga i lider Ujedinjene seljačke stranke, vreme do povratka u Skupštinu provodi pružajući pomoć sugrađanima.

Miletić je nedavno pritekao u pomoć meštanima sela Vlahova i otelio kravu u domaćinstvu Saše Matejića, koji uzgaja nekoliko krava i druge domaće životinje.

- Sela u svrljiškoj opštini imaju pretežno staračko stanovništvo i to predstavlja veliki problem. Vlahovo je razruđeno i nema mladih ljudi koji bi mogli da pomognu pri teljenju krave. Saša je morao da dođe u obližnje selo Lukovo, i tamo je pozvao meštane da pomognu da oteli kravu. Igrom slučaja, u tom trenutku sam se zatekao u Lukovu i istog trenutka sam prihvatio da odem u domaćinstvo Matejića i otelim kravu - rekao je Miletić.


Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke je nakon uspešnog teljenja krave uzeo ašov u ruke i zasadio stablo šljive na svom imanju u Svrljigu.

Sa imanja je poručio da ne smemo dozvoliti da svi Srbi stanu pod jednu šljivu, već da svako mora da zasadi svoju.

- Ne smemo dozvoliti da svi Srbi stanu pod jednu šljivu, već da težimo da svako zasadi svoju i u ovim teškim vremenima obezbedimo dovoljno domaćih proizvoda za sve nas - poručio je Miletić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR