Glas Javnosti

Posao UREĐENJA PUTEVA vredan DEVET MILIONA dodeljen firmi porodice doskorašnjeg PREDSEDNIKA OPŠTINE

Politika
Autor: Glas javnosti

Jedini učesnik na tenderu je firma Vodogradnja, čiji su vlasnici članovi porodice Gorana Ljubića Međarca, doskorašnjeg predsednika Opštine i aktuelnog predsednika privremenog organa Opštine Doljevac.

Za uređenje atarskih puteva na teritoriji Doljevca skoro 9 miliona dinara dobiće firma Vodogradnja, čiji su vlasnici članovi porodice Gorana Ljubića Međarca, doskorašnjeg predsednika Opštine i aktuelnog predsednika privremenog organa Opštine. To je jedina pristigla ponuda na tenderu, a Ljubići će imati rok do kraja godine da završe posao.

7.500.000 dinara bila je procenjena vrednost javne nabavke, a iznos koji je Vodogradnja ponudila je vrlo blizu tome - 7.480.340 dinara bez PDV-a, odnosno 8.976.408 dinara sa PDV-om.

Upravo Goran Ljubić bio je suvlasnik Vodogradnje do 2013, a nakon toga njegov rođeni brat Zoran Ljubić bio je direktor do 2014. Trenutno je direktor Đorđe Aleksić, a suvlasnici Dušan Ljubić i Miloš Ljubić.

Za javnu nabavku bilo je zaduženo Javno komunalno preduzeće Doljevac, a u komisiji za izbor najboljeg ponuđača bili su Dragan Useinović, Jovica Stanković i Igor Mikić.

Kako je istaknuto u tehničkoj dokumentaciji, reč je o 16.660 kvadrata, izvođač je dužan da ugrađuje isključivo materijale koji odgovaraju standardima, naručilac će obezbediti stručni nadzor i radovi će se izvoditi sukcesivno, najduže do 31. decembra.

Glas javnosti/Južne vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR