Glas Javnosti

Počelo je kao TOPLO prijateljstvo a završilo se BRUTALNIM PROZIVKAMA: Sergej i Ivanović ZARATILI NA TVITERU! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ušlu su u ozbiljnu raspravu u nedelju uveče na društvenoj mreži "Tviter" koja se završila blokadom.

Sve je počelo kada je Ivanović "lajkovao" objavu na "Tviteru" na kojoj se prikazuje Sergejeva iscepana košulja, a to se nije dopalo Sergeju koji je brže bolje prozvao voditelja.

Sergej je u jednom od svojih tvitova potkačio Ivanovića da je "komično kad se Ivanović predstavlja kao novinar i jednako tragično kad se predstavlja kao komičar", a kada ga je Ivanović na kraju rasprave blokirao, okončao je razmenu tvitova porukom: "Svima vama koji ste za kritičku razmenu mišljenja i konstruktivan razgovor sa argumentima, dobro veče. Dobro, ve-ce."

Ivanović je odgovorio na Sergejeve prozivke koliko je stručan kao voditelj komentarisanjem njegove političke karijere, na šta mu ovaj nije ostao dužan.

"Sergej, dobra je fora. Kada je nešto smešno, smešno je. Kao što si ti u politici, smešniji od svakog stripa", napisao je Ivanović.

Trifunović je uzvratio sa:

"Meni je ipak najkomičnije kad se predstavljaš kao novinar. Ili komičar, ne mogu da se odlučim".

"Osim naprednjaka, jedino još PSG i @WhistlerDick imaju ovu foru da ako ne misliš isto kao oni, automatski je i tvoja karijera nula i ti kao čovek. Neverovatan fenomen. A ovi drugi važe za kao fine intelektualce. Isto sr**e, drugo pakovanje", napisao je Ivanović.

Njigova rasprava se dalje proširila i na to ko je ostao uz Olju Bećković kada je odlazila sa B92, pa je Serej napisao:

"Mislim da on nije mislio kao mi onomad kad su izbacivali Olju Bećković sa B92, a on jedini ustao sa Prve da je brani, a mi kao pi**e...ne, čekaj. Ovako je bilo: govor mržnje...", a Ivan mu nije ostao dužan:

"Ja sam jedini sa Prve ustao da je branim. Pre nego što prospeš svoje komplekse ovde, treba da se raspitaš prvo. Zovi Olju, recimo, pa je pitaj. Ako ti se javi, naravno. Izvini, šmekeru, što ne znaš šta sam ja radio. Kad prođe Utisak, pozovi Olju. Svakako, tužno je u šta si se pretvorio".

 

Na kraju je Ivan "presekao" raspravu koja je otišla predaleko i blokirao Sergeja Trifunovića objavom:

"Žao mi je što moram da blokiram Sergeja i prestanem da razgovaram sa njim. Imali smo par dobrih godina, ali prešao je sve granice".

Sergej je voditelju na kraju poručio sledeće:

 "Svima vama koji ste za kritičku razmenu mišljenja i konstruktivan razgovor sa argumentima, dobro veče. Dobro, ve-ce."

Sukob dva bivša prijatelja a i korektna saradnika počeo je onog trenutka kada je PSG odlučio da izađe na izbore u trenutku kada je Ivanović propagirao blokadu istih.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR