Glas Javnosti

POKRET NEMA NAZAD, IZA JE SRBIJA: Birači su nas obavezali da utičemo na bolju budućnost Beograda

Politika
Autor: Glas javnosti

U skladu sa obećanjem koje smo dali medijima u Srbiji - da ćemo davati zvanicne izjave tek po okončanju izbornog procesa, obavestavamo vas o sledećem:

Patriotski pokret "Nema nazad, iza je Srbija", smatra da je veoma važno što je izborni proces zvanično okončan u zakonom propisanom roku i zahvaljuje svima koji su učestvovali na ovim izborima, a naročito onim građanima koji su podržali Koaliciju “Mi glas iz naroda”, čiji su nosioci bili prof. dr Branimir Nestorović, na Republičkoj i Aleksandar Jerković, predsednik našeg  pokreta na beogradskoj listi (pokret  "Nema nazad iza je Srbija" 2021. osnovali su general Božidar Delić, Albert Andijev i Aleksandar Jerković). 

Svi glasači koji su izašli na izbore su nam važni, jer su time pokazali građansku odgovornost, ali se posebno zahvaljujemo onima koji su doprineli da na beogradskim izborima lista “Mi glas iz naroda – Aleksandar Jerković” osvoji 5,4% glasova.
 



Time su nam dali priliku i obavezali nas da utičemo na bolju budućnost Beograda, koji je u svakom smislu, privrednom, socijalnom i kulturnom, pokretački motor Srbije. 

Očekujemo da će naši koalicioni partneri iz udruženja  "Mi" uskoro pozitivno odgovoriti na naš poziv da organizujemo zajednički sastanak, na kome ćemo razmeniti stavove, ne samo po pitanju odluka koje se ticu beogradskih izbora, vec i o aktuelnim desavanjima na Kosmetu, kao i o nastavku buduće saradnje.

Nakon toga ćemo se obratiti javnosti, saopštila je Informativna služba pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".





BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR