Glas Javnosti

PLJAČKA SRPSKE KRALJICE BANJA (2) Đurović, četvorica saradnika i “Betmont” u pohodu na Vrnjačku Banju!

Politika
Autor: Glas javnosti

Minus u kasi opštine Vrnjačka Banja je zbog zahteva koji dolaze iz Beograda, iz kabineta.Mi smo plaćeni da izvršavmo njihove naloge.

Ovo je poruka sa jednog od sastanaka opštinske uprave Vrnjačke Banje na čijem čelu je Boban Đurović, predsednik SNS u ovom banjskom turističkom mestu. Sve ovo se navodi u opširnom izveštaju o kriminalističko-obaveštajnim aktivnostima sprovedenim protiv Đurovića, a do kog je došao ”Glas javnosti” i koji prenosimo u nekoliko delova. Prema navodima svedoka (njihova puna imena i generalije se pominju u izveštaju) opštinska vlast se u povlačenju svojih bahatih poteza zarad ličnog bogaćenja čak poziva i na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije.

Svakako, na samom početku sprovedenih kriminalističko-obaveštajnih aktivnosti po Vrnjačkoj Banji, opisani su detaljno i najbliži saradnici Đurovića:

  1. Miroslav Novoselac, poznatiji pod nadimkom Mile. Vlasnik je GP “Trag M” d.o.o. iz Vrnjačke Banje;
  2. Tomislav Veselinović, koga svi poznaju kao Toma. On je gazda autoprevozničke radnje za prevoz robe, registrovane u mestu Gračac gde je rođen i gde živi sa porodicom Đurović;
  3. Nenad Nikolić zvani Panda, vlasnik “Nikolić Mont M”;
  4. Zoran Gočanin, vlasnikom GRSTKR “Dva brata Gočanina” i “Banja nekretnine”.

mijatovici.co.rs/printscreen
Trenutno, stoji u izveštaju, Đurović najtesnije sarađuje sa firmom “Betmont” d.o.o. iz Vrnjačke Banje. Ova firma se bavi visoko i nisko gradnjom, izvođenjem svih završnih i grubih radova, izgradnjom objekata “ključ u ruke”, prodajom novizgrađenih objekata…

A zbog ovoga je i pokrenuta akcija prikupljanja krimnalističko-operativnih obaveštanje o radu Đurovića. Jer Vrnjačka Banja je od nekadašnje kraljice banjskog turizma postala prenatrpana oaza gde se gradi bez dozvola, objekti se zidaju mimo propisanih gabarita…

I za to vreme, dok se Vrnjačka Banja grad i širi iz sata u sat administrcija u opštini prima plate sa zakašnjenjem. Međutim, to nije uticalo na prvog čoveka opštine i SNS-a Đurovića da dovede pevačicu Severinu i plati joj neverovatnih 20.000 evra.

Kroz šalu se u Vrnjačkoj Banji se i danas prepričava nezgoda Severinina na koncertu, koja znači i poruku za Đurovića. Inače, pevačica je, tokom koncerta, igrala i skakala, a onda se saplela o zvučnik koji joj je bio iza leđa i pala. Uz širok osmeh, dok su joj momci iz pratećeg benda pomagali da se podigne, pridigla se i nastavila sa koncertom.

SUTRA: Ovako se gradi u Vrnjačkoj Banji

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od oho, ho u 19.02.2022 13:38:15 h
     0 
Au, pa ovaj prevazišao Vučućev kartel. Kako je samo smeo!