Glas Javnosti

Petković: Da se srpska zastava ponosno vijori na Kosovu i Metohiji! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da je 2021. bila godina izazova, ali i godina istorijskog ulaganja države Srbije u opstanak i ostanak Srba na Kosovu.

On je najavio u idućoj godini još snažniju borbu za svaku porodicu, svaki kućni prag i za svako radno mesto. 

Petković je u video poruci na Fejsbuku naveo šta je urađeno ove godine, ali i dodao da predstoji još mnogo posla.

"Draga braćo i sestre, iza nas je godina velikih izazova, ali i istorijskog ulaganja države Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u naš i opstanak ostanak na Kosovu i Metohiji. Izgradili smo 200 novih stanova, obnovili preko 700 kuća, podižemo dve nove bolnice i dva vrtića, gradimo puteve, mostove, novu zgradu Univerziteta. Svaki naš čovek dobio je pomoć države od 100 i 200 evra, a samo ove godine otvorili smo 305 radnih mesta u zdravstvu i snažno podržali naše privrednike i poljoprivrednike. Ali, pred nama je još mnogo posla", kaže Petković.

Dodao je da njegov tim i on zato obećavaju da će se sledeće godine još snažnije boriti za svaku porodicu i svaki kućni prag, za svako radno mesto.

"Neka nam i 2022. bude godina srpske sloge i jedinstva i da se srpski barjak ponosno vijori na Kosovu i Metohiji! U ime Kancelarija za Kosovo i Metohiju želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike, da ih provedete u miru i dobrom zdravlju! Živelo Kosovo i Metohija!  Živela Srbija”, napisao je Petković. 
















SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR