Glas Javnosti

PALMA: Zovite me Dragan Marković BUNGA BUNGA, i moja ŽENA često prisustvuje tim ŽURKAMA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Dragan Marković Palma naveo je da mnogi ne znaju da on već sedam godina, kada ima proslave iza muzičara igraju devojke, i da u tome ne vidi ništa loše.

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog gostovanja da je već mesecima očekivao da će biti neka medijska hajka protiv njega.

-Ja više nisam Dragan Marković Palma, nego Dragan Marković bunga bunga. Već mesecima sam očekivao da će neka medijska hajka biti na mene, ali sam se ja na to navikao jer sam javna ličnost-  rekao je Palma za Hepi i dodao:

 

-Mnogi ne znaju da na tim žurkama koje pominju često prisustvuje i moja supruga. I kada smo imali proslavu na Kopaoniku. I kada nastupa Dunja Freš koju pominju. 

Palma je naveo da mnogi ne znaju da on već 7 godina, kako tvrdi, kada ima proslave iza muzičara igraju devojke.

 

-Ne vidim tu ništa loše, mislim da svako voli lepe devojke, a ja sam došao na tu ideju želim da se razlikujem u nečemu od ostalih- rekao je Palma.

Marković je povodom uskršnjih praznika poželeo svim građanima Srbije da se deca što više rađaju širom naše zemlje i da bude više radosnih, a ne tužnih vesti.

-Nikada Srbija nije imala bolje uslove za bračne parove i porodice- rekao je Palma.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR